Doe mee met de 1Geluid.nl actie!

7 februari 2014

Doe mee met de 1Geluid.nl actie!

Doe mee met de 1Geluid.nl actie!

Sinds enkele jaren hebben we de domeinnaam 1geluid.nl in bezit. Mooie uitdaging om met een aantal creatieve mensen te bedenken wat we daar mee kunnen doen en opzetten! Organisatie, stichting, bedrijf? Commercieel, Not for profit? De domeinnaam slaapt, we starten op nul. De week van 3 februari 2014 wordt creatieve werkweek. In Zeist staat ons That's Life Netwerk kantoor de hele week open. werkontbijten, werklunches, creatieve sessies, zakelijke besprekingen, etc.. je kunt binnenlopen wanneer je maar wilt. Voorwaarde om mee te doen is dat je één of meer aandelen á 25 euro koopt. Met een aandeel doe je mee in het hele voorbereidingstraject en natuurlijk heb je dan ook een aandeel in de onderneming of stichting 1Geluid.nl, die we van de grond tillen!

In totaal komen er 250 'aandelen' op de markt. Je mag er ook meer dan één kopen natuurlijk, maximaal 10. Met de aandelen doe je volop mee in de organisatie van dit fantastische project. Een unieke manier om een geheel nieuwe onderneming op te zetten. Of misschien wel een meer ideeele organisatie. Gezien de identiteit van That's Life Netwerk zal ook 1Geluid.nl een christelijke identiteit hebben. Maar hoe, en hoe we dat vormgeven, dat bedenken we met elkaar. Spannend, want juist op dit punt zijn er heel veel geluiden in Nederland. Maar wel een uitdaging. Wat kunnen we voor moois opzetten onder de naam 1Geluid.nl? Doe mee, koop een aandeel en denk, beslis en werk mee. En natuurlijk, je deelt ook mee in de successen!

Belangstelling? Stuur een mail naar info@thatslifenetwerk.nl. Je ontvangt dan verdere informatie. Ook in december en januari gaan we online al aan de slag met allerlei creatieve denksessies!