That's Life Media

That's Life Media is een uitgeverij van magazines, boeken, gedichtenbundels, DVD's en andere media. That's Life Media is opgericht in 2009 en gevestigd in Zeist.

That’s Life Magazine

That's Life MagazineHét vrije tijd magazine voor christelijk Nederland

That’s Life richt zich primair op de christelijke lezer. Het centrale thema is vrije tijd. Vanuit dit centrale thema zijn de verschillende onderwerpen in het magazine afgeleid: recreatie, hobby, studie, bezinning, natuur, reizen, cultuur. Het magazine wil de lezer informeren en inspireren. Samen met de andere onderdelen van het That’s Life Netwerk en de digitale mogelijkheden als websites en social media biedt That’s Life Magazine een modern crossmediaal concept aan, waarbinnen de lezer actief betrokken wordt bij de vele mogelijkheden op het gebied van vrije tijd. Vrije tijd waarin je mag genieten van het goede en mooie, en betrokken kunt zijn bij mensen die onze hulp en aandacht vragen.

Doelgroep

That’s Life Magazine komt vijf maal per jaar uit. Het magazine is primair gericht op de lezer die betrokken is bij een christelijke kerk of gemeente of affiniteit heeft met de christelijke levensovertuiging. Het magazine wil een brede doelgroep aanspreken, jongere en oudere generaties, protestant en rooms-katholiek, traditioneel en vernieuwend. De lezer wil zich steeds oriënteren op wat op het gebied van vrije tijd mogelijk is. De lezer wil informatie maar wil ook geïnspireerd worden door verhalen, reportages en beeldmateriaal. De invulling van vrije tijd hoeft voor hem of haar niet noodzakelijk een christelijk karakter te hebben, wel wil hij of zij zich vanuit gekozen normen en waarden thuis voelen bij de mogelijke activiteiten. De lezer heeft belangstelling voor inhoud, verdieping, kwaliteit en zoekt naar het bijzondere.

Wie is de uitgever van That’s Life Magazine?

That’s Life Magazine is een uitgave van That’s Life Netwerk, onderdeel van Lafjoetoe Services te Amersfoort. That’s Life Netwerk is een Not for profit netwerk dat particulieren, bedrijven en organisaties verbindt met maatschappelijke en missionaire projecten. Het netwerk ontwikkelt zich steeds meer tot een unieke marktplaats waar vraag en aanbod op het terrein van maatschappelijk betrokken ondernemen en missionair handelen bijeen komen. That’s Life Netwerk bestaat uit vier bedrijfsonderdelen:

  • That’s Life Media is verantwoordelijk voor de uitgave van magazines en boeken;
  • That’s Life Meeting Point organiseert bijeenkomsten voor ondernemers en vertegenwoordigers van instellingen en organisaties;
  • That’s Life Academy biedt een breed programma aan cursussen en workshops aan;
  • That’s Life Mission is als stichting betrokken bij de ondersteuning van diverse missionaire projecten in binnen- en buitenland.

De Redactie wordt gevormd door een klein team van betrokken medewerkers. That’s Life Netwerk heeft met al haar activiteiten en diensten een eigen kantoor in Zeist.

Magazine-edities

Christelijke Ondernemersdagen

Nieuws

(Links openen naar site van That's Life Netwerk)